Obertes les inscripcions de la 36a Quadis Cursa Popular Vila de Sant Boi

La prova atlètica, que manté l’esperit festiu, se celebrarà el pròxim 11 de novembre

La trenta-sisena edició de la QUADIS Cursa Popular Vila de Sant Boi se celebrarà el diumenge 5 de novembre i ja ha obert inscripcions. Serà una jornada per tots els públics, amb les modalitats 10K i 5K, les Curses Kids per infants de 7 a 13 anys, i la Family Race -l’experiència familiar de córrer 100 metres a la pista d’atletisme-. La prova atlètica, organitzada pel Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament, té sortida i arribada a l’Estadi d’Atletisme Municipal Constantí Miranda.

FotoCursaSantBoi23 03

L’esdeveniment va més enllà de la faceta esportiva i ha format aliances amb la Gasol Foundation -per la promoció de l’alimentació saludable-, i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu -amb diversos projectes relacionats amb la salut mental-.  Les inscripcions es poden fer a cursasantboi.com i estaran obertes fins al 2 de novembre, amb un primer tram de preu reduït fins al 30 de setembre. Totes les novetats de la cursa es poden seguir a les seves xarxes socials.

Redacció / Fotos: CA Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix