El Castelldefels HC torna a aspirar a l’ascens a la Divisió d’Honor A

L’equip de Lucía Parajuá s’estrena a la Lliga aquest diumenge davant el Club de Hockey San Fernando gadità

Tot a punt perquè l’equip femení del Castelldefels HC iniciï una nova temporada. Ho farà a la Divisió d’Honor B després de quedar-se a un pas de l’ascens el darrer any. Una de les principals novetats estarà a la banqueta. Lucía Parajuá, fins ara segons entrenadora, serà la màxima responsable tècnica en substitució de Josep Torrens, que continua com a director esportiu. A més, hi ha dues noves incorporacions: la defensa argentina Renata Manzini i la migcampista italo-argentina Tiziana Selmo, que el darrer any va jugar a Bèlgica tot i que ja té experiència a Catalunya (Línia 22 i Terrassa).

28cc8be7 f6d8 4953 b701 d91123a895a5 copia

L’objectiu principal a la primera fase serà acabar entre els quatre primers del seu grup. Des del club reconeixen que no serà gens fàcil, ja que hi ha rivals directes i molt competitius com el Vallès Esportiu.

62ba3a6b c7e5 4af3 8e4e 2615961a371b copia

Les castelldefelenques estan enquadrades en el grup II a la primera fase. El seu compromís a la competició serà aquest diumenge 10 de setembre al Camp Municipal de la Via Fèrria davant l’equip gadità del Club de Hockey San Fernando. La resta de rivals són la Línia 22 HC, València Club Hockey, Club Egara, Vallès Esportiu, Hocket i Sanse Complutense. El primer desplaçament serà a València una setmana després.

Redacció / Fotos: Castelldefels HC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix