Segle XXI, Almeda i Viladecans, representats a la Lliga Catalana Femenina 2

Les cornellanenques obren dissabte la competició a la pista del Robles Força Lleida

Aquest cap de setmana començarà la vintena edició de la Lliga Nacional Catalana Femenina 2 aplegarà un total de vuit equips (Segle XXIUnilever Viladecans Dishelec 65, GEiEG, Robles Força Lleida, Basket AlmedaHoms UE Mataró-FM, CB Grup Barna i CEEB Tordera UniGirona), que articularan una primera fase, prèvia a l'habitual Final a Quatre de les últimes temporades.

F5LDYgwXIAAx9 5

Així doncs, els conjunts es repartiran en dos grups de quatre equips, que jugaran en una lligueta de tots contra tots, durant el mes de setembre (caps de setmana del 9-10, 16-17 i 23-24 de setembre).

  • GRUP 1: GEiEG, CEEB Tordera UniGirona, Segle XXI i Unilever Viladecans Dishelec 65
 
  • GRUP 2: Homs UE Mataró, CB Grup Barna, Robles Força Lleida i Basket Almeda
 
FpU3ix5XoAIDc40

Els dos primers classificats de cada grup accediran a la Final a Quatre, que tindrà lloc el cap de setmana del 30 de setembre i l'1 d'octubre a l'Atrium de Viladecans. Dissabte 30 es jugaran les semifinals (17h i 19:15h) mentre que el 3r i 4t lloc i la Final està prevista per diumenge 1 d'octubre, a les 17h i 19:15h, respectivament. L'Unilever Viladecans BF és el vigent campió de la competició.

Redacció / Fotos: Basket Almeda-Viladecans BF-FCB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix