El Santfeliuenc, segon a l’equador de la Primera Catalana

Bona primera volta per als equips del Baix Llobregat que militen a la Primera Divisió Catalana (grup II). El Santfeliuenc d’Andrés González -foto- ha confirmats els pronòstics i va finalitzar en una excel·lent segona posició –jugaria la promoció d’ascens a Tercera Divisió-. El balanç va ser de deu victòries, quatre empats i només tres derrotes. Malgrat els bons resultats assolits cinc punts van separar els blanc-i-blaus de l’Ascó, campió d’hivern.

El Viladecans també es va situar en una bona posició després de disset jornades. El conjunt dirigit per Juan Camilo Vàsquez va ser quart amb un balanç de nou victòries, tres empats i quatre derrotes. Els blanc-i-vermells mantenen les seves aspiracions de lluitar per pujar a Tercera Divisió.

D’altra banda, el Vista Alegre de Xavi Moro va ser desè amb sis victòries, quatre empats i sis derrotes. Els castelldefelencs van acabar lluny de les primeres posicions de la classificació, i s’hauran de conformar en no passar problemes per conserver la categoria.  Cal destacar que Rafa Moya va ser destituït del seu càrrec a la setzena jornada.

Marçal Fontanals / Foto: EBiB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix