La UE Castelldefels, a la final autonòmica de la Copa Federació

Es va imposar a les semifinals a la UE Cornellà en la tanda de penals (4-3) i el Lleida Esportiu serà el seu rival

Aquest passat dimecres 30 d’agost es va definir la final de la fase autonòmica de la Copa Federació. En els duels de semifinals es van imposar els equips d'inferior categoria. El Lleida Esportiu, de Segona Federació, ha guanyat per la mínima el CE Sabadell FC, Primera Federació, i la UE Castelldefels, Tercera Federació, ha superat la UE Cornellà, Primera Federació, a la tanda de penals.

castelldefels cornella

La UE Castelldefels va aconseguir tota una fita esportiva després de superar al conjunt verd, equip que competeix dues categories per sobre dels grocs. El duel va acabar en empat a zero en els noranta minuts reglamentaris. Després d'una pròrroga sense gols, en què els grocs van disputar per primera vegada el temps extra en partit oficial en tota la seva història, el punt dels onze metres ha decidit el vencedor i ha estat el conjunt local (4-3).

F4zTCiFW0AAkLCK

La final entre la UE Castelldefels i Lleida Esportiu està programada pel 13 de setembre en què el conjunt del Baix Llobregat serà l'equip local pel fet de ser de menor categoria.

2023 08 31 10 54 03 2023 08 30UECVSCORNELLACOPARFEF 43

Jugaran a Palamós

D’altra banda, la Unió Esportiva Cornellà va anunciar recentment que jugarà els seus partits de Primera RFEF a l’estadi municipal Palamós-Costa Brava, a poc més de 100 quilòmetres del seu estadi. El conjunt del Baix Llobregat no podrà disputar els seus partits al Stage Front Stadium, el camp de l'RCD Espanyol, com va fer el curs passat. En el comunicat que va emetre l’entitat verda va explicar que la directiva va valorar poder desplaçar-se a La Bòbila de Gavà, però tampoc va ser possible mudar-se al camp. Tanmateix, els dos propers partits de Lliga a casa, l’equip els disputarà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

cornellà palamós

Les dificultats per trobar camp a la zona metropolitana obre diverses preguntes que ni els diversos consistoris implicats, ni l’RCD Espanyol ni el club baixllobregatí han aclarit. Hi ha un interès ocult per negar a la UEC poder disposar d’un camp adequat a les exigències federatives a la ciutat o als voltants del municipi? Per què l’RCD Espanyol no li ha deixat continuar jugant a l’Stage Front Stadium si hi ha un conveni amb l’Ajuntament anunciat per l’alcalde Antonio Balmón? Hi va haver una marxa enrere d’última hora de l’Ajuntament de Gavà per negar-li poder jugar a La Bòbila? Per quina raó? Poden ser raons polítiques? Hi ha un acord futur amb l’Ajuntament de Palamós per vendre-li la plaça de Primera RFEF?

Redacció / Fotos: UEC-FCF-Piero

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
190

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix