Castelldefels-Cornellà, semifinals de la Copa Federació

Es jugarà a Els Canyars el pròxim 30 d’agost i el guanyador jugarà la final per classificar-se per a la fase estatal

Definida la fase autonòmica de la Copa Federació. La seu central de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona, ha acollit aquest dimarts el sorteig de la competició, en un acte encapçalat pel president de l’FCF i vicepresident de la RFEF, Joan Soteras. La UE Cornellà i el CE Sabadell FC, de la Primera Federació, el Lleida Esportiu, de la Segona Federació, i la UE Castelldefels, de la Tercera Federació, han estat els equips amb dret esportiu que s’han inscrit per jugar-la.

2023 07 25 14 22 00 GF23L24FCF007

Els emparellaments són UE Castelldefels-UE Cornellà i Lleida Esportiu-CE Sabadell. La data proposada per les semifinals és el 30 d’agost, mentre que la final queda programada pel 13 de setembre. Totes dues eliminatòries seran a partit únic. En la final, actuarà com a local l’equip de menor categoria, i en cas de ser la mateixa, l'ordre vindrà determinat pel quadrant, segons s'han extret les boles. El guanyador de la fase catalana passarà a la fase estatal, on hi participaran un total de trenta-dos equips i que arrencarà el 27 de setembre, amb els setzens de final. Els quatre equips que arribaran a les semifinals es classificaran a la vegada per disputar l’edició d’aquesta temporada de la Copa del Rei.

Redacció / Fotos: FCF-UEC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
190

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix