El CF Sant Joan Despí 1906 continua sense camp per jugar

L’Ajuntament va notificar, per segona temporada consecutiva, que no podrà disposar d’una franja horària per falta d’espai

Per segona temporada consecutiva, el CF Sant Joan Despí 1906 no podrà disposar d’un espai per poder desenvolupar la seva activitat esportiva. L’Ajuntament, a través del seu regidor d’Esports, va notificar al president del club la impossibilitat de poder tenir una franja horària per problemes d’espai al Camp de Futbol Barri Centre.

Captura de pantalla 2023 07 14 a las 7.59.17

La notícia ha causat una gran sorpresa i, alhora, tristesa entre la junta directiva i els socis. Aquesta temporada que ha finalitzat, l’equip amateur no ha pogut inscriure’s a la competició de Lliga per falta de camp, tot i que ha organitzat diversos amistosos solidaris per mantenir viva l’entitat a l'espera de terreny de joc. Fins i tot l’alcaldessa i el nou regidor d’esports van poder veure en primera persona la capacitat organitzativa del club. S’esperava que enguany, l’Ajuntament donés llum verda, però no ha estat així.

Des de l’entitat se sospita “d’una possible mala fe” del consistori. “Nosaltres pensàvem que amb el temps la seva actitud milloraria. Creiem que, des de l’Ajuntament, hi hauria més complicitat i seny. Sembla que ens vulgui fora de tota activitat esportiva a la ciutat, no ho entenc. Sembla que ens facin pagar alguna cosa del passat”, ha manifestat el president, Josep Lluís Galeano. El mandatari explica que “vam demanar els horaris del camp de futbol, però el regidor d’Esports encara no ens els ha donat -al tancament de la present notícia-. Volíem informar els socis de la decisió municipal”, afegeix.  

No renuncien

Tot i aquest inesperat contratemps, Galeano es manté ferm en la seva decisió de mantenir l’entitat viva. “Farem servir totes les eines que tenim per revertir la situació i mantenir les activitats del club. Lluitarem el que calgui i buscarem alternatives per jugar en un altre camp si finalment no disposem d’una franja horària. Tot és molt ridícul per part del consistori. Estem molt disgustats”, afirma.

Captura de pantalla 2022 12 20 a las 11.31.34

El pròxim 20 de juliol hi ha programada una assemblea de socis on s’explicarà la decisió del consistori i els seus arguments per deixar el CF Sant Joan Despí 1906 sense camp, així com els passos a seguir a partir d’ara -no es descarten noves mobilitzacions-. No volen perdre un històric club amb més de cent anys de vida.

Redacció / Fotos: CF Sant Joan Despí 1906

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix