Marta Borràs, subcampiona del món d’eslàlom gegant

La cervellonenca va donar la primera medalla als representants catalans a la competició

L'alpí en línia català compta amb tres representants en el Campionat del Món que està tenint lloc a Barcelona. La competició va començar el passat dijous i acabarà diumenge al migdia. Les curses se celebren a Montjuïc, i Marta Borràs, Oleguer Selga (júnior) i Laia Torras (sènior) són els tres catalans que hi competeixen.

Captura de pantalla 2023 07 07 a las 20.53.15

El primer èxit ha arribat aviat, amb una medalla d’argent per la cervellonenca Marta Borràs, en la modalitat d’eslàlom gegant de categoria júnior. Laia Torras va ser desena en categoria sènior.

Pluja de títols

Marta Borràs ha guanyat el seu segon títol mundial júnior en dos dies en el Campionat del Món d’alpí en línia que s’està disputant a Barcelona. En la jornada d’avui dissabte ha estat la millor en l’eslàlom, després d’imposar-se en les dues mànegues amb temps de 26.07 i 27.56 per un total de 53.63. Marta Borràs ha superat per 99 centèsimes a la polonesa Karolina Debicka, i ha superat per gairebé dos segons a la tercera, la txeca Katrin Kudelashova. Marta Borràs havia guanyat la medalla d’or en la combinada de divendres, mentre que també ha aconseguit dues medalles de plata, una es l’eslàlom gegant i una altre en l’eslàlom per equips. A la darrera jornada, va aconseguir l'argent en la prova combinada. 

Redacció / Fotos: FECAPA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix