Martorell acollirà les Supercopes de Catalunya d’handbol

La Fundació Handbol Sant Vicenç jugarà les dues competicions (masculina i femenína)

La Federació Catalana d’Handbol ha fet oficial la seu i els equips que disputaran la Supercopa de Catalunya masculina i femenina, tot i que encara s’han de confirmar les dates.

Captura de pantalla 2023 07 06 a las 13.27.52

La competició es disputarà al pavelló municipal de Can Casas de Martorell. En la categoria masculina els quatre equips que la jugaran són l’FC Barcelona, elFraikin Granollers, el CH Sant Esteve de Palautordera i la Fundació Handbol Sant Vicenç. Els quatre conjunts que disputaran la competició femenina són: el KH-7 Granollers, l’Handbol Sant Quirze, la Fundació Handbol Sant Vicenç i l’OAR Gràcia Sabadell.

Captura de pantalla 2023 07 06 a las 13.41.24

Rivals a la Divisió d’Honor Plata

D’altra banda, les vicentines ja coneixen els seus rivals de la primera fase de la Divisió d’Honor Plata, on també hi ha l’Handbol Sant Joan Despí i l’Handbol Gavà. La resta d’equips són Horneo Alacant, Servigroup Benidorm, CH Palautordera-Salicru, Levante Marni, Gurpo Usa Mislata, OAR Gràcia Sabadell, Joventut Mataró, Mubak BM La Roca, Handbol Sant Quirze, Onda i Handbol Ribes. Els tres equips baixllobregatins estaran enquadrats en el grup C.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix