El CEBLLOB celebra l’acte de reconeixement als valors Juga Verd Play

Més de 800 persones, entre esportistes, entrenadors i entrenadores, directius i directives i familiars, van assistir a un acte que es va celebrar a Martorell on es va premiar equips, esportistes, entitats i agents que participen en aquest sistema de competició

El Consell Esportiu del Baix Llobregat va celebrar ahir, dimecres 21 de juny, el vuitè Acte de Reconeixement als Valors Juga Verd Play al teatre el Progrés de Martorell. Amb aquests guardons, el CEBLLOB vol distingir als equips, esportistes, entitats i agents més destacats del programa Juga Verd Play del curs 2022-23, el sistema de competició dels Jocs Escolars.

FzLIEhtWIAM 5Ra

FzLIEhyWwAYjA8s

FzLII4kWcAQ96Wn

A l’acte, al que van assistir més de 800 persones entre esportistes, entrenadors i entrenadores, directius i directives i familiars, es va premiar a vint-i-quatre equips i cinquanta-dos esportistes d’esports individuals. A més, es van lliurar dotze reconeixements especials guardonant a persones i entitats per la seva implicació i suport al programa Juga Verd Play. També es van comptar amb la presència de personalitats vinculades al món de l’esport de la comarca com Gerard Mimó, regidor d’Esports de Martorell, que va ser l’encarregat de l’acte inaugural. Al seu discurs, va aprofitar per felicitar a tots els guardonats incidint molt en el rol que juguen les famílies en l’acompanyament dels esportistes i el treball dels valors de l’esport.

Cornellà, ciutat Juga Verd Play 2023-24

Després del seu discurs, Mimó va rebre el guardó commemoratiu a Martorell com “Ciutat Juga Verd Play” del curs 2022-23 i ell mateix va ser l’encarregat de donar el relleu a Cornellà de Llobregat lliurant la bandera del títol a Abel Rojo, cap d’Esports de Cornellà, municipi que obtindrà el títol de “Ciutat Juga Verd Play” durant el curs 2023-24.

Desquerra a dreta Gerard Mimó Salvador Vllas Abel Rojo

L’acte d’enguany ha premiat, de forma col·lectiva i individual, esportistes de disciplines com bàsquet, voleibol, futbol sala, patinatge artístic, gimnàstica artística, aeròbica i esportiva, futbol 7 i handbol. 

FzKu53nWYAAT44I

Després del lliurament de reconeixements, l’acte va cloure amb els parlaments del Salvador Valls, president del Consell Esportiu del Baix Llobregat, i el  Jaume Domingo, president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, que van agrair a tots els infants, joves i famílies, la seva participació en els Jocs Escolars del Baix Llobregat i el respecte pel Juga Verd Play, un model de competició que posa els valors i les persones al centre, fent una especial menció als pares i mares que han escollit aquest sistema per a la formació dels seus fills i filles. 

FzKZOz9WAA4K78E

El president del Consell Esportiu del Baix Llobregat va tancar l’acte deixant de manifest que el Juga Verd Play és una aposta ferma per transformar el model tradicional d’esport escolar amb la finalitat d’educar amb valors. “El més important no és guanyar, sinó com es guanya. Aprendre i compartir per sobre de competir per competir. La premissa és l’actitud, l’educació i el comportament cívic, que compten en el resultat final. Ja podem marcar punts que, si no ens comportem bé o si els vostres pares no es comporten bé a la grada, no sumem”, va afegir.

Redacció / Fotos: CEBLLOB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix