Bossy i Soler guanyen la Cursa dels 40 anys de TV3-Catalunya Ràdio

Més de 5.000 participants es van donar cita en una prova atlètica que ha acabat al costat de les instal·lacions de la televisió autonòmica catalana a Sant Joan Despí

Un total de 5.144 participants s’han donat cita aquest matí per a prendre part en la Cursa TV3-Catalunya Ràdio per a celebrar els quaranta anys de vida. La prova ha tingut un recorregut de sis quilòmetres que separen les seus de Catalunya Ràdio i TV3, en el que ha estat una gran festa esportiva i de celebració. Els municipis d'Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern també han acollit la cursa. 

image00067

Captura de pantalla 2023 06 18 a las 9.07.24

Captura de pantalla 2023 06 18 a las 9.17.51

Captura de pantalla 2023 06 18 a las 8.51.50

A la categoria masculina, el guanyador ha estat Artur Bossy, del Castillejo Running Team, amb un temps de 18’27’’. Han completat el podi Abel Casali (Avinent Manresa, 18’39’’) i Bilal Ziadi (Ironwill Solideo, 18’43’’). Bossy ha comentat al final de la prova que “ha estat una cursa curta, amb un recorregut exigent sobretot a la primera part. El tram de la Diagonal ha condicionat el registre final.”

Captura de pantalla 2023 06 18 a las 8.57.08

D’altra banda, a la categoria femenina, Meritxell Soler ha estat la guanyadora. L’atleta de l’Avinent Manresa ha fet un registre de 20’34’’. Cristina Silva (Ironwill Solideo, 21’39’’) i Rebeca Suárez (22’13’’) han estat segona i tercera respectivament. “El meu objectiu era intentar guanyar la cursa i ho he aconseguit, per això estic contenta. El recorregut ha estat dur, al principi, però després hi ha hagut una baixada que ens ha beneficiat. Corre per la Diagonal ha estat molt ‘xulo’”, ha dit Soler.

Redacció / Fotos: Andreu Puig-TV3

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix