Martorell va tornar a ser la capital del futbol i futbol sala català

El Complex Esportiu del Torrent de Llops i el Municipal de Can Cases van ser les seus de les finals de la Copa Catalunya i els Campionat de Catalunya

Martorell va acollir, aquest cap de setmana, el millor futbol i futbol sala català. Es van disputar les finals de la Copa Catalunya i els Campionats de Catalunya. El Complex Esportiu del Torrent de Llops i el Municipal de Can Cases van ser les seus d’unes finals que han portat grans emocions als jugadors, i en les quals l’FC Barcelona i l’RCD Espanyol han monopolitzat un gran nombre de títols.

Fx3paMpWcAET7n

El cadet del Nàstic de Tarragona va ser el primer vencedor en alçar al cel de Martorell el trofeu, després de guanyar als penals a l’RCDE després d’empatar a un gol. D’altra banda, el Sabadell el primer equip a guanyar per 5-4 a la Fundació Cornellà la competició benjamí -en modalitat femenina-, però les seves companyes de l’aleví van venjar-se a l’altre xoc. El darrer duel del dia el van protagonitzar l’Espanyol i l’OAR Vic -en infantil femení- on les blanc-i-blaves van guanyar 2-1.

FyVF26jWwAAjvdT

La final infantil masculina va acabar amb una nova tanda de penals que va finalitzar amb victòria de l’FC Barcelona davant, un cop més, l’Espanyol. Dues hores més tard, el Reddis no va poder amb l’Escala: els dos campions de la Primera Catalana van igualar 2-2 al final dels 90 minuts. Els de Girona van guanyar el títol després d’una tanda de penals amb un parell de llançaments fallats per tirar a l’estil “Panenka”. Al vespre era el torn dels derbis de Barcelona entre benjamins i alevins: els benjamins del FC Barcelona van aconseguir el triomf 4-2 i els alevins pericos la van tornar amb un gran 1-2.

Futbol sala

En la categoria benjamí, el guanyador de la Copa de Catalunya de Futbol Sala va ser el Badalona Futsal Iris. Van superar 3-1 l’Associació Esportiva Les Corts-UBAE. En minibenjamí el campió va ser Futbol Sala Olesa, que va golejar amb dotze gols davant dels Industrias Santa Coloma que en va marcar dos.

FyVur7AX0AEZkFh

En aleví femení Les Corts van mostrar la seva superioritat amb set gols, enfront de les d’Olesa amb 0 gols. Poc després es va jugar la final femenina infantil de futbol sala. Va dominar l’Eixample 3-0 al FS Olesa.

FySqaM8X0AQ KTH

A la Copa Catalunya cadet femenina el Futsal Mataró va aconseguir un trofeu molt merescut després de golejar, també, 0-3 a Les Corts. L’últim partit de futbol sala que es va jugar va ser la final del juvenil femení entre l’AE Penya Esplugues i l’Enfaf Construccions Modernes Andorra. La copa la van enlairar les baixllobregatines amb 8 gols.

Redacció / Fotos: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix