L’olesà Víctor Gómez és jugador de l’Sporting de Braga

El club portuguès ha fet efectiva l’opció de compra després de jugar aquesta darrera temporada cedit per l’RCD Espanyol

L’RCD Espanyol ha fet la primera venda de l’estiu. Es tracta de l’olesà Víctor Gómez. i és que tal com es podia preveure, l’Sporting de Braga de Portugal ha fet efectiva l’opció de compra per a les pròximes cinc temporades valorada en uns dos milions d’euros que tenia sobre el lateral de 23 anys.

victor gomez opcion compra sporting braga

El d’Olesa de Montserrat, convocat amb la selecció espanyola sub-21 per l’europeu d’aquest estiu, ha estat un fix aquest últim curs amb el club lusità, que ha acabat en la tercera posició per darrere del Benfica i el Porto i per davant de l’Sporting de Lisboa. A més, Víctor Gómez ha disputat l’Europa League i la Conference.

En un missatge difós per les xarxes socials, Gómez ha escrit: “Ha arribat l'hora de separar els nostres camins, però el sentiment per aquest gran club ens fa romandre units per sempre”. Així s'acomiadava del “club que em va veure créixer, em va donar l'oportunitat d'aconseguir el futbol professional i em va permetre complir el somni de jugar en Primera Divisió”. “Allí on estigui, el meu suport serà incansable per a ajudar a retornar el club on es mereix”, concloïa el canterà.

1024

D’aquesta manera, Gómez tanca la seva etapa a l’Espanyol després de tres cessions consecutives al Mirandés, al Màlaga i aquesta última a la primera divisió portuguesa, on ha acabat fent el pas endavant definitiu. És, doncs, el punt final a una trajectòria com a blanc-i-blau que va arrencar l’any 2008 quan només era benjamí, i que el va portar a fer el salt al primer equip en la temporada 2019/20, en què va arribar a disputar divuit partits a Primera Divisió, catorze d’ells com a titular. A partir de llavors, però, Víctor Gómez no ha comptat amb la confiança dels tècnics blanc-i-blaus.

Redacció / Fotos: Arxiu-Sporting de Braga

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix