Martorell va acollir els XV Jocs Catalans d’Esport Adaptat

Tres espais del municipi van ser l’escenari de les competicions en vuit modalitats 

Martorell va acollir més d’un centenar d’esportistes pels quinzens Jocs Catalans d’Esport Adaptat, una competició que organitza la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física. El Pavelló Esportiu de Can Cases, el Complex Esportiu de La Vila i les instal·lacions del Club Petanca Martorell van ser escenari de les competicions de vuit modalitats.

FxzECUBWAAEW7UG

El Pavelló de Can Cases va ser la seu de la Copa Catalunya de Rugby Adaptat. El conjunt groc va superar al negre per 46-41. Més tard, es van lliurar els premis dels Jocs Catalans de l’Esport Adaptat de vòlei terra. El CV Martorell Vòlei Terra va guanyar al CV Martorell infantil negre.

En petanca, l’alegria va ser per al Club Petanca Altaveu. El Club Petanca Martorell va acollir la Copa Catalana de Petanca Inclusiva. Els campions van ser els de Mollet del Vallès. A conitnuació es van fer entrega dels premis de la quarta jornada de lliga catalana de natació adaptada al Complex Esportiu La Vila. Els conjunts de Terrassa, Sant Feliu i Mataró van ser els més guardonats en les diferents categories.

IMG 7238 scaled

També es va disputar la Copa Catalana de bàsquet en cadira de rodes. Ha jugat el Bàsquet Girona i el CB Granollers. Els del Vallès Oriental han superat als gironins per 40-46.

FxzJuH6XwAET9Ux

Un dia després es va celebrar la Copa Catalana de waterpolo adaptat: l’equip blanc va superar al blau 10-8. I Els Dracs es van imposar la Copa Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al Pavelló Esportiu Can Cases. L’equip va superar per 10-3 al Barberà.

Redacció / Fotos: Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix