Martorell tornarà a acollir la Festa del Futbol Català

El millor futbol i futbol sala s’aplegarà del 9 al 18 de juny a Martorell per disputar els Campionats de Catalunya de futbol i la Copa Catalunya de futbol sala base

La Sala d'actes de la seu central de la Federació Catalana de Futbol va acollir la presentació oficial d'una nova edició, la dotzena, de la Festa del Futbol Català, que es disputarà del 9 al 18 de juny a Martorell. En l'acte es van donar a conèixer els detalls de la Festa, que engloba els Campionats de Catalunya Amateur i de futbol base, i la Copa Catalunya de futbol sala base. 

2023 06 01 15 56 13 GF23J01FCF031

El Complex Esportiu Torrent de Llops albergarà com és habitual els partits de futbol, mentre que el Pavelló Municipal Can Cases, situat a pocs metres, serà l’escenari de les finals de futbol sala.

En primer lloc, els Campionats de Catalunya de futbol donaran el tret de sortida el divendres 9 de juny amb les semifinals de la categoria Benjamí Masculí. Aquest és el calendari de partits: 

2023 06 01 14 05 27 CalendariCampionatsdeCatalunyaFutbol2023

Totes les finals es podran seguir en directe per televisió, bé a través del canal Esport3, i via streaming al’fcf.tv.

Pel que fa a la Copa Catalunya de futbol sala base, que es disputarà entre el Pavelló Municipal i el Pavelló Can Cases, estarà compresa el cap de setmana del 10 i 11 de juny:

2023 06 01 14 12 12 CalendariCopaCatalunyaFutbolSala2023

En el marc de la Festa del Futbol Català, a Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol organitzarà diferents activitats en què tots els estaments tenen protagonisme. Els actes començaran el divendres 9 de juny, a la tarda, amb la Cloenda de les Seleccions Catalanes de futbol sala. Una cita obligada per a retre homenatge a una altra temporada històrica de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala.

2023 06 01 13 56 28 portada slider

I durant el dissabte 10 i diumenge 11 de juny, els entrenadors tindran el seu acte amb el Clínic d’Entrenadors de futbol sala. Un cartell de luxe per a tots els amants de futbol sala amb un total de deu entrenadors, una psicòloga esportiva i un analista.

També tindran una representació els àrbitres amb el Clínic d’Àrbitres de futbol sala, que tindrà lloc el dissabte a la tarda a l’Auditori del Centre Cultural. L’acte estarà format per a tres ponències de luxe acompanyat d’una taula rodona de luxe.

Redacció / Fotos: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix