Sheila Martínez, campiona d’Espanya de Light Contact i Kick Light

La viladecanenca es va mostrar molt superior a les seves rivals en les dues modalitats

Sheila Martínez continua donant moltes alegries a Viladecans i Ruytai Club Calderón. Aquesta vegada, la kickboxer va pujar el més amunt del podi en els Campionats d’Espanya de Kick Boxing que es van celebrar del 4 al 7 de maig a Guadalajara.

Sheila contra Laura Cortes Light Contact

La viladecanenca competia en la modalitat sènior femenina en la categoria de menys de 50 quilos. Es va imposar a quarts de final de Light Contact a Haizea Gorrotxategi, de la selecció basca. La seva rival va haver d’abandonar després del primer assalt, ja que no es va poder recuperar d’un fort cop que va patir a la zona abdominal.

A les semifinals, Martínez es va enfrontar davant Aura Lila, la representant del combinat aragonès. El combat va haver d’aturar-se en el segon assalt pel gran avantatge en punts de la baixllobregatina i després de diversos comptes de protecció a l’aragonesa.

A la final, Sheila Martínez va guanyar per un clar 3-0 per unanimitat a Laura Cortés, de la selecció de Castella i Lleó.

Captura de pantalla 2023 05 09 a las 18.36.05

Un dia després, dirigida en tot moment des de la cantonada pel seleccionador Francesc Calderón, va aconseguir fer-se amb l’or en la modalitat de Kick Light, després de guanyar en semifinals a la murciana Emily Salazar, en un gran combat. I a la final va tornar a enfrontar-se davant Laura Cortés. La va tornar a vèncer i va poder lluir la màxima condecoració després de proclamar-se campiona d’Espanya de la modalitat. Tot un èxit per l'esport viladecanenc.

Redacció / Fotos: Ruytai Club Calderón

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix