L’Hoquei Club Sant Just jugarà el playoff d’ascens a l’OK Lliga

És una fita història per l’equip que dirigeix Josep Maria Ordeig després de finalitzar en segona posició de l’OK Lliga Plata Nord

Els santjustencs tindran la possibilitat de jugar l’any vinent a la màxima categoria de l’hoquei sobre patins nacional. Ahir es van classificar per als playoff d’ascens a l’OK Lliga després de guanyar al pavelló de La Bonaigua al Club Patí Congrés-La Sagrera Es mou. Necessitaven la victòria per assegurar-se una fita història per al patinatge de la ciutat i del Baix Llobregat. I ho van aconseguir.

FvWJM1DXwAAVgJt

L’equip de Josep Maria Ordeig arribava a la darrera jornada amb l’obligatorietat de guanyar al CP Congrés-La Sagrera Es Mou, ja que el Taradell, que ha finalitzat en tercera posició, amenaçava la segona plaça de l’HC Sant Just. Els nervis van jugar-li una mala passada i el conjunt visitant es va avançar en el marcador (0-1). La reacció local no es va fer esperar. Joan Pujalte va capgirar el marcador amb dos gols (2-1) abans de finalitzar la primera part.

FvdB7fXXgAIgaSh

A la represa, Borja López va signar el 3-1. Tot semblava encarrilat, quan un gol del Congrés va posar la por al cos a l’afició local que va omplir la instal·lació de goma a gom. Arnau Saladrigues va tornar la calma (4-2), tot i que l’alegria va durar poc amb el 4-3. No es rendia el conjunt barceloní. En un moment complicat va tornar a aparèixer Joan Pujalte per signar el 5-3. En els darrers instants,º el Congrés va fer el 5-4, encara que sense temps per donar la sorpresa. Amb el final del partit va començar la festa a les grades.

FvWJMfRXwAAefaf

Captura de pantalla 2023 05 06 a las 21.27.38 bona

L'HC Sant Just finalitza la Lliga regular de l’OK Lliga Plata Nord amb un balanç de quinze victòries, dos empats i cinc derrotes. El CN Mataró és nou equip de l’OK Lliga després de proclamar-se campió. Joan Pujalte, amb 33 gols ha estat el màxim golejador del grup.

Redacció / Fotos-Vídeo: HC Sant Just-Ràdio Desvern

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix