Domini hegemònic de Teresa Moreno i Nil Llop

Els dos patinadors del CPV Prat van alçar el títol de campions de Catalunya de patinatge velocitat en circuit aquest dissabte a l'Arboç

La pista del Camp Joliu de l'Arboç va acollir dissabte el Campionat de Catalunya en Circuit, una competició coorganitzada per tres clubs, el Patinatge Gimnàstic, el CP Fènix i el Club Dojo Tarraco, en col·laboració amb la Federació Catalana de Patinatge.

La categoria sènior va estar dominada novament per Teresa Moreno i Nil Llop (CPV Prat), que revalidaven el títol aconseguit l'any 2022 i allargaven la ratxa de victòries fins a les quatre: aquest 2023 ja van ser campions de Catalunya en Pista, igual que l'any passat. El podi femení el van completar Luisa Gonzàlez (CPV) i Hannah Llop (CPV), mentre al masculí també hi havia Juan Roldán (CPV) i Víctor Blanc (CP Barcelona).

whatsappimage2023 05 01at164042

Dos patinadors del CPV, Júlia Espín i Dayan Díaz, també van ser campions en categoria Júnior; igual que en categoria juvenil, on van dominar Christopher López i Ona Rodríguez. En canvi, en categoria Infantil van guanyar Lluc Nogués i Paula Espín, del Nàstic.

Redacció / Fotos: FECAPA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix