Una cursa per celebrar el quarantè aniversari de TV3 i Catalunya Ràdio

La prova atlètica popular, que se celebrarà el 18 de juny, tindrà un recorregut de sis quilòmetres

Un dels actes centrals del quarantè aniversari de Televisió de Catalunya (TV3), a Sant Joan Despí, i Catalunya Ràdio, a Barcelona, tindrà un caire molt esportiu. El pròxim 18 de juny una cursa popular de set quilòmetres unirà les dues seus. Quatre municipis -Barcelona, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern i Sant Joan Despí- acolliran el pas dels atletes participants. El periodista i director de la cursa, Xavier Bonastre, se sent “content i  agraït per la seva celebració.”

V1Foto 012047 05

La sortida serà a les 8:30 hores des de Catalunya Ràdio, a l’avinguda Diagonal de Barcelona. Els participants continuaran fins a l’entrada de la B-23, on es desviaran cap a Esplugues de Llobregat i passaran pels carrers de Sant Just Desvern i Sant Joan Despí, arribat als voltants de TV3.

Ja estan obertes les inscripcions, que serà obligatori per participar en la cursa i tindrà un cost de nou euros si es disposa d’un xip groc de propietat i de deu euros si no es té.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix