David Cuesta i Sofia Aguayo es coronen a la Cursa Delta Prat 2023

Un miler d'atletes han participat en la prova potablava que ha tornat al ràpid circuit de l'avinguda Montserrat

David Cuesta, amb un temps de 33′ 32″', i Sofia Aguayo, del Triatló Prat (36′ 11″') es van imposar en els 10.000 metres de la vint-i-tresena edició de la Cursa Delta Prat que s'ha celebrat aquest matí al Prat de Llobregat.

guanyadors10kdeltaprat23

Als deu quilòmetres, la rivalitat fou de principi a fi entre David Cuesta, guanyador i el Joan Oriach, segon. El de Ripollet va aconseguir mantenir la distància d'avantatge obtinguda des de l'equador de la prova i que el va portar finalment a guanyar la cursa. Tercer va ser l'andorrà, David Piñol. En categoria femenina, la decisió sorprenent de Laura González, campiona de Catalunya de 10.000 metres en pista d'enguany, d'acabar fent els 5.000 metres va deixar el camí de roses a la pratenca i duatleta, Sofia Aguayo, bronze en la Copa d'Europa de Triatló de 2022 per assolir la victòria per davant de la Gemma Barrachina, excampiona d'Espanya de Cros i dels 10.000 metres. L’atleta continua de mica en mica agafant les bones sensacions després de molts mesos d'absència per lesió. La tercera plaça ha sigut per Nina Manso. Els primers atletes locals foren el Manuel Jesús Viedma i la Sofia Aguayo.

guanyadorscursa5k

A la distància de cinc kilòmetres la victòria ha sigut per David Carrero, del Top Running, amb un crono de 15′ 20″' i de l'internacional sub 23, Laura Rodríguez (CA Piélagos) amb una marca de 16′ 39″,' quedant-se a només a quinze segons del rècord femení de la distància de la Gema Barrachina de fa dos anys.

Èxit de participació

Gran èxit de participants en la prova que cada any organitza el Periòdic Delta, del Prat de Llobregat, i el club d'atletisme Pratenc AA, amb el suport de l'Ajuntament del Prat i de la Federació Catalana d'Atletisme. El total de persones que van prendre part a les diferents categories ha estat un miler d'atletes.

En l'edició d'enguany es va poder retornar a l'habitual i rapidíssim recorregut de l'Avinguda Montserrat. La sortida i l'arribada va ser novament a les pistes d'atletisme Moisès Llopart del CEM Sagnier del Prat.

Els guanyadors/es de les diferents proves i els temps aconseguits han estat:


5.000 metres masculí

  1. Javi Carrero (Top4Runnig), 15:20
  2. Alfred Rodríguez (CA Alcoi), 15:55
  3. Daniel Fernández (Los Martes con Dios), 16:02

5.000 metres femení

  1. Laura Rodríguez (Pielagos), 16:39
  2. Marta Remedios Carrasco (Arte Físico), 19:05
  3. Sonia Gallego (La Sansi), 20:45

10.000 metres masculí

  1. David Cuesta (Ripollet Triatló), 33:32
  2. Joan Oriach (Ind.), 33:44
  3. David Piñol (AA Andorra ), 34:41

10.000 metres femení

  1. Sofia Aguayo (Triatló Prat), 36:11
  2. 2.Gemma Barrachina (Rios Running), 36:33
  1. Nina Manso (Fiologic.com), 40:13

 

Redacció / Fotos: Periòdic Delta

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix