L’Unilever Viladecans BF reacciona a temps i guanya el primer partit

Es va imposar davant el Hierros Díaz Miralvalle extremeny per 49-45 en uns brillants darrers quatre minuts de partit

Primera victòria de les viladecanenques en la Fase Final de la Lliga Femenina 2 que s’està celebrant a la ciutat balear d’Inca. Ho va fer amb patiment i després d’anar a remolc durant gran part del partit. Uns darrers quatre minuts brillants els va permetre capgirar un marcador negatiu i sumar un necessari triomf davant el Hierros Díaz Miralvalle de Plasència per 49-45 (10-14, 12-14, 12-13 i 15-4).

52835096054 7f74120483 c

52834870846 176a92f4eb c

El conjunt dirigit per Xavi Paredes no va començar amb bon peu el partit acabant el primer quart amb quatre punts de desavantatge (10-14). La tònica d’un joc irregular baixllobregatí es va mantenir en el segon quart on les extremenyes van aconseguir exemplar les diferències. A la represa, l’Unilever Viladecans BF va començar a donar símptomes de millora tot i perdre. I en el darrer quart va arribar la millor versió de les viladecanenques, que van aconseguir revertir la situació adversa en uns darrers quatre minuts explosius. Un parcial de 15-4 els va donar la victòria. Elena Silva, amb vint punts i sis rebots, va ser la gran protagonista (21 de valoració), ja que va anotar un triple decisiu.