Llop i Moreno revaliden el títol català de patinatge de velocitat

Entre els dos integrants del CPV El Prat van guanyar vuit de les deu proves que van disputar al llarg de la competició en pista

El patinòdrom de Lliçà d'Amunt va acollir, aquest cap de setmana, el Campionat de Catalunya en Pista. La competició va aplegar al voltant d'un centenar d'esportistes, que es tornen a citar de nou el dissabte 29 d'abril en el Campionat de Catalunya en Circuit, amb seu a Tarragona.

En la categoria sènior masculina, Nil Llop va guanyar les cinc proves, revalidant el títol de campió de Catalunya aconseguit l'any passat. La competició sènior femenina va ser més ajustada, ja que Teresa Moreno, campiona, va guanyar tres de les cinc proves, mentre Luisa González va guanyar les altres dues per penjar-se l’argent.

whatsappimage2023 04 15at190012

Dayan Díaz i Júlia Espín (CPV El Prat) van ser els guanyadors en categoria júnior, Carla Plana (Nàstic) i Christopher López (CPV El Prat) els campions juvenils, Paula Espín (Nàstic) i Adrià Fernàndez (CPV El Prat) els de categoria infantil; i Alba Ruiz i Samuel Granada (CPV El Prat) els de categoria Aleví.

2n9a6480

També van disputar-se proves de categories Mini, Prebenjamí i Benjamí, que van concentrar-se al llarg del matí.

Redacció / Fotos: FECAPA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix