La Cursa delta Prat arriba a la vint-i-tresena edició

Se celebrarà el pròxim 30 d’abril amb un recorregut ràpid de 5 i 10 quilòmetres homologat i perfecte per batre marques personals

A poques setmanes de la celebració de la vint-i-tresena Cursa Delta Prat ja es poden fer les inscripcions per la prova atlètica d'aquest any. L'organització ultima tots els detalls perquè aquesta edició torni a ser una veritable festa esportiva al municipi baixllobregatí.

FrksZJ5WwAEnojQ

La Delta Prat referent dintre del calendari de curses de fons de la Federació Catalana d'Atletisme es celebrarà el pròxim 30 d'abril a partir de les nou del matí al Prat de Llobregat. La prova comptarà novament amb un circuit homologat de 5 i 10 km rapidíssim, ideal pels qui vulguin vindre a batre la seva marca personal, però també pels corredors habituals en aquestes proves de caràcter lúdic-esportives.

1DSC 0266

També cal destacar que hi haurà llebres per marcar el ritme gràcies a la col·laboració de Corresolidaris. Entre altres serveis, tots els participants en acabar tindran el seu temps penjat a la web i un diploma acreditant el seu temps oficial.

Novetat
Enguany com a novetat tornarem a comptar amb el recorregut de l'Avinguda Montserrat, després de les obres que van obligar a fer un canvi de circuit l'any passat. Així mateix, els grups de batuka dels Diables del Prat seran els encarregats d'animar tot el recorregut.

1DSC 7369

Un any més tots els corredors i corredores que no siguin del Prat podran vindre en tren gratuïtament gràcies a la col·laboració de Renfe a la Delta Prat i que facilita el bitllet gratuït a tots els participants.

Les inscripcions es poden fer en línia: www.cursadeltaprat.org i presencialment a la seu del Periòdic Delta del Prat de Llobregat.

Redacció / Fotos: Delta Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix