El CB Prat ja pensa en la final per l’ascens a la Lliga LEB Or

Els potablava, dirigits per Albert Cañellas, començaran jugant davant el Tizona Burgos al Pavelló Joan Busquets el pròxim 15 d’abril en un enfrontament d’anada i tornada  

Ja estan definits els dos equips que lluitaran per la plaça d’ascens a la LEB Or. El CB Prat, campió del grup Est, i el Tizona Burgos, del grup Oest, s’enfrontaran a doble partit en la Final de la LEB Plata, on es jugarà ser a la segona categoria del bàsquet nacional masculí la pròxima temporada.

53305

Eren dos dels principals candidats a l'ascens donada la seva condició de exequips LEB Or i, almenys un dels dos, podrà recuperar aquest estatus de cara a la pròxima temporada. Una eliminatòria al millor de dos partits i que disputarà el seu primer assalt en la tarda del pròxim dissabte 15 d'abril amb el Pavelló Joan Busquets com a escenari. Una setmana més tard, serà el Tizona Burgos qui gaudeixi de l'avantatge de pista en el enfrontament decisiu en comptar amb un millor balanç al llarg de la competición regular en haver perdut únicament dos partits (23-2) enfront dels quatre del CB Prat (21-4), tot i que encara resta una jornada per disputar.

FrH4 xtXwAAFM0u

D'aquesta manera, el vencedor de la sèrie aconseguirà la primera de les tres places d'ascens a la Lliga LEB Or mentre que, qui no aconsegueixi superar l'eliminatòria, es reenganxarà als Playoffs per les dues places restants al costat dels set equips que superin una primera ronda que transcorrerà en paral·lel a la Final.

FINAL LLIGA LEB PLATA 2023


CB Prat vs Tizona Burgos

Anada: dissabte 15 d'abril

Poliesportiu Joan Busquets (El Prat)

Tornada: diumenge 23 d'abril

Poliesportiu El Plantio (Burgos)

Redacció / Fotos: CBP-Perdiòdic Delta

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix