Carla Martínez estableix un nou rècord de Catalunya

La pallejanenca va fer un temps de 7’58’’ en una prova d’escalada de velocitat a la primera prova de la Copa del Món

Carla Martínez (CCT21) ha establert un nou rècord de Catalunya en una prova d’escalada de velocitat amb un temps de 7’’58 en el mur de Tarnow (Polònia) que obria la Copa d’Europa de l’especialitat. L’escaladora de Pallejà va superar el seu mateix rècord que havia aconseguit a Innsbruck la temporada passada amb un temps de 7’’66 i que fins ara era el millor registre femení català.

Captura de pantalla 2023 04 04 a las 11.19.01

Carla 1 1 959x1024

Martínez que suma dos títols consecutius de Catalunya és una de les esportistes catalanes amb opcions de lluitar per una plaça olímpica als pròxims Jocs Olímpics. La baixllobregatina lluitarà aquesta temporada per situar-se entre les millors d’Europa per a guanyar una plaça. En el debut de la competició europeu, Carla Martínez ha estat setena a la general després del seu mal inici a la Copa d’Espanya a Oviedo.

La seva pròxima cita serà a la segona prova de la Copa d’Espanya que es disputarà a Madrid.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
209

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix