Laia Martret i Agustí Riera, millors esportistes martorellencs de l’any

Una àmplia representació del teixit esportiu local es va aplegar a la Nau 1 de Ca n’Oliveres

Laia Martret i Agustí Riera han estat designats esportistes de l’any als Premis de l’Activitat Física i l’Esport de Martorell 2023, que es va celebrar a la Nau 1 de Ca n’Oliveres. L’Ajuntament de Martorell, l’organitzador d’aquesta gala, va aplegar el teixit esportiu local per posar en valor els èxits i homenatjar, en nou categories, les entitats, els equips, els esportistes i els clubs de casa nostra que han brillat en el curs 2021-2022.

IMG 0807 scaled

La jugadora del filial de l’FC Barcelona, Laia Martret, i el nedador Agustí Riera s’han endut les distincions més destacades. La primera ha convençut el jurat després de proclamar-se campiona del món sub 17 la passada tardor, mentre que Riera, establert a les Illes Canàries, continua forjant la seva trajectòria a base de medalles en els campionats estatals.

IMG 0825 scaled

Altres guardons

Durant la cerimònia també es van destacar els èxits esportius més rellevants de la passada temporada amb els valors que es fomenten des de les diferents activitats esportives martorellenques.

L’ascens a Segona Divisió nacional per part del primer equip del Sala5 Martorell i la medalla de plata en un Campionat Mundial de kàrate de Mireia Bejarano van ser mereixedors del Premi a l’Èxit Esportiu; el Trofeu Massana (CN Martorell) i el Memorial David Ruiz Guijarro (Club Judo Martorell) van guanyar el Premi a la Millor Organització d’esdeveniments esportius; el Premi a l’Activitat Física i l’Esport Inclusius per a la Cohesió Social i per la Igualtat d’Oportunitats va ser per a l’Arc de Sant Martí i Club Petanca Martorell i per a les curses infantil i inclusiva de l’Associació de Veïns Torrent i rodalies i el manteniment de corriols per part del Motor Club Micorella i Aurelia Justo Garcia van rebre el Premi Valors de l’Esport.

IMG 0759 scaled

En clau individual, Marta Estébanez (Club Hoquei Patins Martorell) i Enric Novales (Club Futbol Martorell) van ser distingits amb el Premi Dirigents de l’Esport; les activitats dirigides 3×15 Fit CIES i els participants del cicle de passejades de la gent gran van guanyar el Premi a l’Activitat Física i l’Esport Saludables i les escoles Els Convents, José Echegaray, Juan Ramón Jiménez, La Mercè, Lola Anglada, Mercè Rodoreda, Vicente Aleixandre i el CEE El Pontarró van pujar juntes a l’escenari per a rebre el Premi Reconeixement al Centre Educatiu, un guardó que també va guanyar les jornades esportives del centre de l’Institut Pompeu Fabra.

IMG 0774 scaled

Dins el capítol d’aniversaris, el Club Yahooo! de submarinisme i el Rugby Club Martorell van ser guardonats pels seus vint-i-cinc anys, mentre que l’equip masculí de waterpolo del CN Martorell que va ser subcampió d’Espanya el 1948 va rebre també un homenatge. El seu capità, Valentí Sabaté, va ser reconegut com el primer martorellenc a participar en uns Jocs Olímpics (va fer-ho a Londres 1948).

Redacció / Fotos: Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix