Es celebren els primers Premis de l’Esport a Molins de Rei

El passat 14 de desembre es va celebrar la primera edició dels Premis de l’Esport, una celebració que va omplir la Federació Obrera en un ambient entranyable i de trobada per a tota la gent de l’esport de la vila.

Amb aquests premis, organitzats per primer cop per l’Ajuntament de Molins de Rei, es va reconèixer els mèrits dels millors esportistes i clubs molinencs de l’any i també la dimensió social, solidària i de salut de la pràctica esportiva amb un reconeixement a les millors iniciatives en aquests àmbits. Alhora, els Premis també van homenatjar figures claus en el foment de l’esport a la vila amb dues distincions especials a José Peñarroya i Francesc Permanyer.

Durant l’acte, presentat per Toni Ramoneda, l’alcalde Xavi Paz va destacar que els premis “són un merescut reconeixement a la gent que ha fet de Molins de Rei una vila de referència per com viu l’esport, els premiats ens demostren les grans coses que podem fer quan unim esforç, compromís i perseverança.”

Els guardonats van ser:

Millor esportista masculí de la Vila, que hagi destacat durant la temporada 2011-2012 en qualsevol disciplina esportiva federada.

ÈRIC MARÇAL MARTÍ, waterpolista

Millor esportista femenina de la Vila, que hagi destacat durant la temporada 2011-2012 en qualsevol disciplina esportiva federada.

NOÈLIA CABALLERO, halterofíla

Millor equip masculí, que hagi destacat durant la temporada 2011-2012 en qualsevol disciplina esportiva federada i representant a un club esportiu o entitat de la Vila.

EQUIP SÈNIOR A DE BÀSQUET DEL CE MOLINS DE REI

Millor equip femení, que hagi destacat durant la temporada 2011-2012 en qualsevol disciplina esportiva federada i representant a un club esportiu o entitat de la Vila.

EQUIP SÈNIOR A FEMENÍ D’HANDBOL DEL CE MOLINS DE REI

Millor iniciativa esportiva pedagògica, amb l’objectiu de promoure els valors de l’Esport en la població infantil, adolescent i jove.

SECCIÓ DE JUGO DEL CE MOLINS DE REI

Millor iniciativa social lligada a l’esport, realitzada per un club esportiu entitat, per millorar la qualitat de vida, afavorir la cohesió social

CENTRE EXCURSIONISTA MOLINS DE REI

Millor iniciativa que vinculi l’esport amb la promoció de la salut

CLUB ATLÈTIC INCRESA MOLINS

Distincions especials : per la trajectòria d’un esportista o d’una entitat, o persona que al llarg de la seva vida ha contribuït al foment de l’esport a Molins de Rei

 FRANCESC PERMANYER I SABATÉ

JOSÉ PEÑARROYA CAMPS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
198

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix