Ariadna Martí i Marc Lluís Vargas, campions a Cornellà

La tennista del CT Barcino, Ariadna Marti, tercera cap de sèrie, va derrotar a la final a la tennista del CE Sánchez-Casal i primera favorita, Nuria Ormeño per 6/3 i 6/3. Per arribar a la final, Marti va superar a les semifinals a la jugadora del CE Laietà, Judit Vives, segona cap de sèrie per 6/4 i 7/5.Per la seva banda, Judit Vives es va desfer de la jugadora del CT de la Salut, Maite Cano, per 7/5 i 6/3.

Pel que fa al quadre masculí, el triomf final va ser per Marc Lluís Vargas, jugador del CT Manresa i, primer favorit, que va derrotar a la final al tennista del CT Sabadell, segon cap de sèrie, Roger Pérez, per 6/3 i 6/3. A les semifinals, Vargas va superar al tennista del CT Barcino i, tercer cap de sèrie, Daniel Armengol per 6/1 i 6/2. Per la seva part, Armengol havia derrotat al representant del CT de la Salut, Pepe Batalla, per 6/0 i 6/3.

Marçal Fontanals –  FCT / Foto: FCT

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix