“Sempre m'he negat a encapçalar o participar de cap candidatura”

Andrés Manzano, exdirector esportiu de la UE Cornellà, ha volgut exposar al nostre web la seva opinió del que es va publicar fa uns dies sota el nom “L’ajuntament es posiciona sobre el futur del nou camp de la UE Cornellà”.

Manzano manifesta que segons “el meu punt de vista, l’Ajuntament de Cornellà ha pres, com no podia ser d’un altre manera, una postura neutral respecte del procés electoral a una entitat privada de la ciutat. Personalment mai ningú en nom de l’ajuntament m’ha comunicat cap mena de decisió condicionada a una hipotètica victòria en les eleccions donat que sempre he mostrat la meva negativa a encapçalar o participar de cap candidatura. Cap membre de l’ajuntament m’ha dit mai que hagi perdut la confiança del consistori. Més al contrari sempre s’ha lloat la meva feina al club”.

D’altra banda, sobre la notícia de l’agressió d’Andrés Manzano a un soci del club, ens diu que “en cap cas, vaig agredir a cap soci, ni durant el cap de setmana ni mai ni al camp de futbol ni enlloc. Al judici que havia de celebrar-se dijous no s’ha presentat el demandant i si que hi havia quatre testimonis disposats a declarar que davant els insults que contínuament rebo per part d’una persona afí al sr. Gálvez, el sr. Matías Plaza, a qui  vaig dir-li que em deixés en pau. És, per tant, una denúncia falsa de la qual he estat absolt i que, com a tal, em preocuparé de que el denunciant amb falsedat sigui perseguit pel Ministeri Fiscal”.

I finalment explica que “amb aquest tipus de manifestacions i actuacions confuses i/o falses s’embruta la imatge del club i també de l’ajuntament de la nostra ciutat amb un únic objectiu electoralista per part del sr. Gálvez. Estic segur que tant els socis del club com els ciutadans de Cornellà no el recolzarem en aquest camí tan desencertat”.

Marçal Fontanals / Foto: UDC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix