Un centenar de ‘riders’ a la Kitesurf Tour Europe

La platja de Castelldefels ha acollit, aquest cap de setmana passat, el Kitesurf Tour Europe. Tot i que el vent es va mostrar irregular al llarg dels quatre dies de competició la darrera prova del campionat europeu va despertar expectació on van participar al voltant del centenar de ‘riders’ de dinou països.

Al llarg de 2012, el Mini Kitesurf Tour ha apassionat els seguidors d'aquest esport en les cinc etapes en què s'ha dividit. Segons l'organització, “l'esport de kiteboarding ha aconseguit aquest any altures noves, i augura un camí apassionant cap als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro de 2016”.

Després de l'èxit de l'última competició, celebrada a Castelldefels, el Kitesurf Tour Europe 2012 ja compta, doncs, amb nous campions d'Europa. A la categoria Women Race, l'alemanya Christine Bönniger es va proclamar campiona d’Europa, seguida per la també alemanya Kathrin Borgwardt, en segon lloc, i per la britànica Steph Bridge, tercera. Mentre, l'italià Riccardo Leccese es va proclamar campió continental a la categoria Men Race, acompanyat al podi pel francès Maxime Nocher i l'alemany Florian Gruber, segon i tercer classificats, respectivament.

En la categoria Freestyle, la vencedora va ser l'holandesa Annelous Lammerts, mentre que l'alemanya Sabrina Lutz fou segona, i la també holandesa Kelly Schouten, tercera. En homes, el campió de Freestyle va ser l'alemany Mario Rodwald, seguit per l'austríac Stefan Spiessberger i pel britànic Luke Whiteside.

Marçal Fontanals – AC / Foto: AC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix