Borrego i Riera es coronen a la Marató del Mediterrani

Aquest diumenge es va celebrar la vuitena edició de la Marató del Mediterrani amb la participació d’uns 4.500 atletes. Rodrigo Borrego, del CN Petrer-Carpinteria Metálica, va ser el guanyador de la prova de marató en categoria masculina amb un temps de 2h40’29’’. Óscar Alberich (independent, 2h49’09’’) i Juan Manuel Álvarez (Runnerworld, 2h50’07’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la vencedora va ser Anna Riera (independent), amb un registre de 3h11’04’’, seguida de Emi Vaquero (Adidas Domingo Catalán, 3h22’42’’) i Aljona Wilheim (CA Running, 3h41’58’’).

A la prova de mitja marató, el guanyador va ser Marco Antonio Cepeda (J’Arribu), amb 1h11’00’’; mentre que Yolanda Castillejo, del CA Valls d’Andorra, es va imposar a la categoria femenina amb 1h26’59’’. I als deu quilòmetres es van imposar Andrés Acuña (Adidas Domingo Catalana, 32’35’’) i Djanina Freytag (independent, 40’56’’).

Marçal Fontanals  / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix