El camp Municipal Sagnier tindrà aviat una nova graderia

L’AE Prat i l’ajuntament han arribat a un acord per ampliar la capacitat de la instal·lació.

L’Ajuntament del Prat i l’Associació Esportiva Prat van arribar a un acord per instal·lar, en un futur molt proper, una nova graderia provisional que complementarà a la que ja hi ha actualment –fet de ciment- i que està situada  davant de la tribuna principal del Municipal Sagnier. D’aquesta manera, el club de futbol dóna solució a un problema que tenia les darreres dues temporades per acomodar a una afició que ompla cada diumenge -quan el primer equip juga- la instal·lació esportiva.

“Ens trobàvem que cada vegada ve més gent al Sagnier però ha de veure el partit de peu ja que no tenim suficient aforament –seients- perquè puguin veure el partit en condicions. Ja vam tenir l’experiència de ficar una grada provisional durant la fase d’ascens a Segona B. Aquest any, a la nova categoria, ens veiem desbordats per la gent i vam demanar al consistori que tornés a posar la grada a les dues bandes de la que hi ha actualment fins que no fes una definitiva”, explica Luis Quiñonero, president de l’AE Prat.

Marçal Fontanals / Foto: FCSR

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix