Sant Feliu de Llobregat guardona als seus millors esportistes

L’acte es va celebrar a la piscina de l’Escorxador i es va reconèixer totes les entitats locals que van presentar la seva candidatura.

Dissabte es va celebrar l’onzena edició de la Nit de l’Esport de Sant Feliu. Durant l’acte, que es va celebrar a la Piscina de l’Escorxador, es va reconèixer a més d'una vintena d'esportistes i equips del municipi pels mèrits aconseguits durant la temporada 2011-2012. El periodista santfeliuenc Pere Bosch va ser el presentador de la Nit.

A diferència d'edicions anteriors enguany es va premiar les vint entitats esportives locals que havien presentat la seva candidatura als guardons amb l'objectiu de fer més plurals els premis. Així, al llarg de la nit es van fer públics els noms dels finalistes i guanyadors que optaven al premi per cadascuna de les diferents entitats o clubs esportius.

Al marge dels premis a les diferents entitats esportives locals, es van lliurar també mencions especials per destacar la trajectòria o les fites aconseguides durant la passada temporada per diferents esportistes de la ciutat. Es va premiar a títol pòstum a Gonçal Gort Llorenç "Salo", qui va iniciar-se al Club d'Handbol Santfeliuenc per saltar després a altres equips com el Futbol Club Barcelona, el CH Picadero i el CH Sant Fost. També es va reconèixer a Juan Carlos Navarro, qui no va poder recollir el premi per estar disputant la Supercopa a Saragossa. Les campiones d'Espanya de voleibol, Paula i Marina Yeves; l'esquiadora Aïna Aleu i l'equip de bàsquet de la Fundació Xamfrà Sant Miquel van ser també reconeguts pels seus èxits esportius.

Marçal Fontanals – ASF / Foto: ASF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix