Comença aquest cap de setmana la Divisió d’Honor de rugbi

El president de la Federació Espanyola de Rubi, Javier González Cancho, va presentar una nova temporada a la Divisió d’Honor de rugbi, la màxima competició d’aquesta modalitat esportiva nacional. Serà la quaranta-sisena edició d’una Lliga que torna al format de dotze equips tal com es va fer amb èxit la temporada 1998-1999.

Les novetats són: Jonathan Phipps (anglès, taloner), Gastón de Robertis (argentí, pilar), Hamish Mackellar (Nova Zelanda, segona línia), Rubén Sanz (Tarragona, tercera línia), Afa Tauli (Nova Zelanda, de vuit), Adam Canning (anglès, apertura), Syrus Baker (Nova Zelanda, centre), Romuald Lauret (francès, centre-ala-mig de melé), Agustín Bianchi (argentí, ala) i Khalid Gallid (juvenil UES, pilar). Lewis Williams continua sent el màxim responsable tècnic i l’objectiu, segons Bruce Hemara, responsable esportiu, que “és lluitar per al títol i a la vegada formar els joves jugadors que en un futur jugaran al primer equip”. Cal recordar que l’any passat els santboians van ser tercers a la Lliga i van arribar fins els quarts de final de la Copa del Rei.

Primera jornada:

AMPO Ordizia R.E. – Atlético de Madrid (diumenge, 12.00 h., Altamira)

Cetransa El Salvador – C.R. La Vila (diumenge 12.30 h., Pepe Rojo)

Getxo Artea R.T. – Bizkaia Gernika R.T. (dissabte 17.30 h., Fadura)

Fundación Cajasol Rugby – VRAC Quesos Entrepinares (diumenge 12.00 h. La Cartuja)

C.R. Complutense Cisneros – U.E. Santboiana Seat (dissabte, 16:30 h. Central)

Blusens Universidade de Vigo – Hernani C.R.E. (diumenge 12.00 h., Lagoas Marcosende)

Marçal Fontanals – FER / Foto: UES

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix