Tot a punt per al XXVè Torneig Juvenil Ciutat d’Esplugues

Aquest proper cap de setmana, 15 i 16 de setembre, Esplugues de Llobregat viurà un cap de setmana intens d’handbol, i és que acollirà el XXVIIè Torneig Juvenil Ciutat d’Esplugues i la XIV Trobada d’Handbol, tots dos esdeveniments organitzats per l’Handbol Esplugues.

El XXVIIè Torneig Juvenil Ciutat d’Esplugues es disputarà, del divendres 14 al diumenge 16 de setembre, al Complex Esportiu Municipal La Plana. A La jornada de divendres tarda i dissabte matí es realitzarà la primera fase classificatòria amb els següents grups de competició. Grup A: FC Barcelona, Selecció Catalana Cadet Masculina i CE La Salle Bonanova. Grup B: BM Granollers, H Bordils i CH Sant Cugat. Grup C: H Sant Martí, CH Sant Esteve Sesrovires i H Esplugues. Grup D: H Esplugues At., AE Carles Vallbona i H Cerdanyola. L’Handbol Esplugues, dins del torneig, realitzarà partits de la categoria, sènior, cadet i infantil, on participaran els equips del club i aprofitarà la jornada de diumenge per realitzar la presentació oficial del club.

El dissabte, XIVa Trobada d’Handbol

El dissabte, a més a més de la segona jornada del torneig juvenil, l’Handbol Esplugues organitza la Trobada d’Escoles d’Handbol que enguany arriba a la catorzena edició, i que es durà a terme, durant tot el dia, a la Plaça de Catalunya d’Esplugues de Llobregat. A la trobada participaran nois i noies de les categoria Aleví i Benjamí, que també podran gaudir d’una zona lúdica amb els inflables de la FCH i un servei de bar per tots els assistents i moltes més activitats per que tot plegat sigui una gran festa de l’handbol.

A la categoria Aleví participaran el BM Granollers, H Cerdanyola, CH Sant Esteve Sesrovires, H Sant Vicenç, AE Sant Martí, H Tarragona, CE La Salle Bonanova i H Esplugues. Mentre que en categoria Benjamí comptaran amb la participació del BM Granollers, AE Sant Martí, CH San Esteve Sesrovires, H Cerdanyola i H Sant Vicenç.

Marçal Fontanals - FCH / Foto: FCH

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
206

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix