L’AE Prat accedeix a la tercera ronda de la Copa Catalunya

Va eliminar al Cornellà gràcies a un gol de Luis Larios, mentre que el Castelldefels cau eliminat pel Roda de Barà.

Aquest cap de setmana s’ha jugat la segona ronda de la Copa Catalunya de futbol amb la participació de tres equips comarcals. En el derbi entre l’AE Prat, de la Segona B, i el UD Cornellà, de Tercera Divisió, es va imposar la lògica i va vèncer els blancs –foto- gràcies a un gol de Luis Larios a nou minuts per al final. Mentre, la UE Castelldefels no va poder superar al Roda de Barà, que va vèncer als penals (4-2), després de finalitzar els noranta minuts amb un empat a dos gols (Asis 57' (penal), 82' / Carlitos 26', Óscar Muñoz 37').

M. Fontanals / Foto: BCELH