Gavà va ser la capital del vòlei platja el passat cap de setmana

La platja de Gavà va ser acollir el passat cap de setmana la prova final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2012 amb victòries de Carolina Triguero-Erika Kliokmanaite en el quadre femení, i dels uruguaians Williman-Zanotta.

Carolina Triguero i Erika Kliokmanaite, del Club Nàutic El Masnou, es van proclamar campiones de Catalunya derrotant en la final a les actuals campiones de Catalunya, Marta García-Carla Martínez (AEC Vallbona Granollers). La tercera plaça del podi va ser per la parella formada per Rebeca Fernández i Virgínia Carmona.

Nicolás Zanotta i Guillermo Williman (Barcelona Beach Club) van repetir participació al Circuit Català després de competir a Cambrils i Salou. Els uruguaians van derrotar en la final a Sergi Martín i Agustín Correa en un podi de la prova Master del Circuit Català que van completar Àlex Funes i Joan Soler.

L’entrega de premis de la final del Circuit Català 2012 va comptar amb la presència de l’alcaldessa en funcions de Gavà, Apolonia Herrera, i del Vicepresident primer de Vòlei Platja de la Federació Catalana de Voleibol, Carlos Pérez de la Fuente.

Marçal Fontanals - FCV / Foto: FCV

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix