Prat i Castelldefels, a la segona ronda de la Copa Catalunya

Els d’Agustín Vacas van vèncer al Santboià, mentre que els grocs van derrotar al Vilafranca.

Un gol de David López a la segona part va permetre al Prat superar la primera ronda de la Copa Catalunya en partit que es va jugar ahir en el Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat. Després d'un primer temps ensopit, els d’Agustín Vacas van sortir més endollats a la segona part i es van aprofitar del cansament del seu rival, que ha jugat tres partits en tres dies. Diumenge vinent, segona ronda de Copa Catalunya davant el Cornellà.

D’altra banda, el Castelldefels també va accedir a la següent ronda de la Copa Catalunya després de guanyar a la tanda de penals (2-4) al Vilafranca. L’enfrontament va finalitzar amb empat a tres: els gols locals van ser de Dani Delgado, Valerio i Michel, i els visitants de Jorge Sánchez, Edgar Doblas i Amantini. El rivals dels grocs serà el Roda de Barà.

Marçal Fontanals – AEP / Foto: AEP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix