Carles Castillejo acaba vint-i-quatrè en la prova de Marató

El també viladecanenc Nacho Cáceres va ser trenta-uné en el seu debut en uns Jocs Olímpics.

L'atlestisme viladecanenc, present als Jocs Olímpics ininterrompudament des de 1996, s'estrenava a Londres en la disciplina de la marató. Tot i estar massa lluny de les seves marques personals, Carles Castillejo i Nacho Cáceres van acabar en posicions meritòries en la seva primera marató olímpica: Castillejo va ser 24è amb un registre de 2h16’17’’ i Càceres, 31è (2h17’11’’).

Per Castillejo, actual campió d’Espanya de la distància, eren els tercers Jocs (als anterior va còrrer els 5.000 i els 10.000 metres), però tot just la segona marató de la seva vida. Va començar molt entonat davant el ritme africà, però això li va passar factura a partir del quilòmetre 20, quan va deixar de promediar els poc més de 3 minuts per quilòmetre de l'inici. Tot i això va saber patir i va guanyar unes quantes posicions en el tram final.

L'actuació de Cáceres va ser molt més conservadora a l'inici, però li va permetre un bon final en el qual va anar remuntant molts llocs. Això sí també va estar a més de cinc minuts del temps que el va classificar per a Londres.

Marçal Fontanals – RFEA/AV / Foto: RFEA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix