Doblet del Club Sóftbol Viladecans per tercer anys consecutiu

L’equip d’Elisa Aguilar es va proclamar campió de la Copa de la Reina ahir diumenge.

El CS Viladecans desprès de guanyar la Lliga Nacional, viatja aquest cap de setmana a Orio per disputar la Copa de la Reina i revalidar el títol aconseguit l’any passat a Madrid. L’equip d’Elisa Aguilar parteix com a favorit i basarà les seves opcions en les llançadores Lovato i Fernández, a l’ofensiva les veteranes Sanjuan i Iborra seran les responsables de dur l’equip a aconseguir el doblet nacional.

El domini viladecanenc continua en el sóftbol estatal. Per tercer any consecutiu, el Club Softbol Viladecans va guanyar a Orio la Copa de la Reina després d’imposar-se a la final davant del Kirolgi OBB per 2 a 1. Precisament les viladecanenques també van guanyar les basques a la final de la Lliga Nacional de Divisió d'Honor fa una setmana. D’aquesta manera, les del Baix Llobregat repeteixen doble com els darrers dos anys.

No ho ha tingut fàcil l'equip d'Elisa Aguilar ja que van haver de sumar tres triomfs soferts per ser campió. Dissabte davant l'Atlètic Sant Sebastián (3-0) i el Kirolgi OBB (1-0). I ahir diumenge, en la lluita pel campionat, de nou davant del Kirolgi OBB, que s'havia hagut de guanyar just abans, enfront del Dridma Rivas, l'accés al duel definitiu pel títol.

Com tots els partits aquesta temporada entre les basques i les viladecaneques, es va haver de lluitar fins a l'últim sospir. Però, per setena vegada en els seus deu duels aquest any, el Softbol Viladecans va sortir vencedor i, d’aquesta manera, amplia el seu palmarès amb un altre merescut títol, el sisè en tres anys.

Marçal Fontanals - AV / Foto: CSV

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix