Pepe Oriola rep el suport de la Diputació de Barcelona

El pilot gavanenc lliurà la marca turística Costa Barcelona en el Mundial de Turismes 2012.

Aquest dijous al matí, el pilot gavanenc Pepe Oriola  ha estat rebut a la seu de la Diputació de Barcelona per signar un conveni de col·laboració pel qual Oriola continuarà lluint al seu Seat Leon la insígnia "BCN+ Costa Barcelona" al Mundial de Turismes (WTCC Fia World Touring Car Championiship).

El conveni de patrocini, que abasta aquest 2012, s'ha signat entre el vicepresident Alberto Fernández Díaz i el pilot, que just acaba de complir els 18 anys i, per tant, ha pogut signar el seu primer contracte. Fernández Díaz ha reafirmat el "suport institucional a la promoció de la marca turística Costa Barcelona a través de la projecció en el món de l'esport", sobretot amb una aposta de futur per la carrera d'aquest pilot.

Per la seva banda, Pepe Oriola s'ha mostrat "molt content que la Diputació aposti per mi, per la confiança que demostra. Em fa il·lusió perquè sóc de la costa de Barcelona" i considera que és una bona oportunitat per a la marca Costa Barcelona perquè corre a circuits de tot el món.

Pepe Oriola, de l'equip Tuenti Racing Team es troba en un excel·lent moment en la seva carrera esportiva i ja s'ha convertit en un dels pilots destacats aquesta temporada aconseguint quedar segon a Portugal. Aquest bon resultat l'ha convertit en el pilot més jove en pujar al podi de la Federació Internacional d'Automobilisme i, per aquest motiu també va ser rebut la setmana passada  a la seu del Consejo Superior de Deportes.

Marçal Fontanals - BD / Foto: BD

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
198

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix