El CB Cornellà femení, a punt de tancar la plantilla

Clàudia Jorge, pivot del Cravic Reus Deportiu, és el primer fitxatge del conjunt blau.

Ja es coneixen les renovacions del sènior A femení del CB Cornellà, en una clara aposta per mantenir l’equip que tants bons resultats va aconseguir la passada temporada a la Copa Catalunya. A més, també s’ha produït la primera alta a la plantilla.

Les jugadores que han confirmat la seva continuïtat són les bases Cristina López i Aroa Illa; l’escorta Ana Centelles, les alers Aitana Ortiz i Berta Dalmau i les pivots Mónica Lázaro i Patricia León. Cal destacar que l’equip iniciarà la segona fase de la preparació de pretemporada a partir del 22 d’agost –actualment està immers en la primera fase-. ‘Tito’ Sobrín espera confirmar en un futur proper dues incorporacions més que tancarien definitivament la plantilla.

Primera incorporació

D’altra banda, cal destacar que el sènior A femení ja compta amb la primera novetat cara a la temporada 2012-13. Es tracta de Clàudia Jorge, ala-pivot procedent del Cravic Reus Deportiu de la Lliga Femenina 2. La jugadora, 1’81 metres i 22 anys (06/04/1990), també ha jugat a la Copa Catalunya amb el CB Olesa B i Grupo Consultoria–CBF Sarrià. La passada campanya, amb el conjunt tarragoní va jugar un total de vint-i-cinc partits: 3’9 punts i 2’4 rebots de mitjana en els 17’28’’ minuts per encontre.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix