L’AE Prat tindrà divendres la seva cita anual amb els socis

L’acte tindrà lloc a l’Hotel d’Entitats, a partir de les 19 hores, i haurà cinc punts a tractar.

El proper divendres es celebrarà a l’Hotel d’Entitats, a partir de les 19 hores en primera convocatòria, l’Assemblea General Ordinària. L’acte, presidit pel president del club Luis Quiñonero –foto-, comptarà amb cinc punts a l'ordre del dia. El primer serà l'informe de la temporada 2011-12. El segon, l'estat de comptes del què ha estat aquesta temporada que va finalitzar fa poc més d'un mes. El tercer punt de l'ordre del dia serà l'aprovació del pressupost per a la temporada 2012-13. En quart lloc, la junta directiva exposarà un seguit de punts informatius en referència a la situació esportiva de l'entitat de cara a la campanya vinent a Segona Divisió B. I finalment, el cinquè punt serà un torn obert de paraules, amb precs i preguntes que vulguin formular els socis de l'AE Prat.

Nova incorporació

D’altra banda, l’AE Prat ha incorporat a Sebas Periáñez, un migcampista procedent de la Pobla de Mafumet de la Tercera Divisió i que amb anterioritat habia jugat al Betis C.

Marçal Fontanals - AEP / Foto: AEP
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix