El Sala 5 Martorell no renuncia a l’ascens de categoria

Ha demanat a l’LNFS un ajornament per intentar aconseguir els patrocinadors necessaris.

Divendres passat va finalitzar el període per inscriure’s en les diferents categories nacionals de futbol sala. El Club Sala 5 Martorell, que no fa gaires setmanes va aconseguir pujar a la Primera Divisió, no va poder formalitzar la inscripció per falta de suport econòmic. De totes maneres, l’entitat esportiva ha demanat un ajornament fins dimarts pera conseguir els patrocinadors necessaris per jugar a la màxima categoria nacional. “Estem en contacte amb un parell d’empreses que podrien ajudar-nos. Hem trucat a la porta de l’Ajuntament de Martorell però es troba en un moment delicat, com molts municipis, i no ens pot ajudar tant com voldria”, explica Jordi Gay, president del club.

Per jugar a la Primera Divisió, l’entitat del Baix Llobregat Nord necessita un aval de 30.000 euros i una xifra semblant –en efectiu- per pagar el canon de la categoria. Però el problema no està en aquests diners. Gay comenta que “la Primera Divisió és una categoria professional i, per tant, els contractes són laborals –fitxa i seguretat social-. Nosaltres no podem costejar aquesta despesa ja que tenim un grup de dotze persones”. Si finalment el Club Sala 5 Martorell no pot jugar a la categoria, el primer equip desapareixerà: “Renunciarem a estar a l’elit i fins i tot a la Segona Divisió, ja que nosaltres ja em fet el que havíem de fer a la pista i si no tenim el suport necessari no entenem jugar de nou a la mateixa categoria. Així doncs estaríem a Primera Nacional B amb el sènior B”.

Marçal Fontanals / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
210

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix