L’Accentenis Cornellà va acollir el Català infantil de tennis

Eduard Güell i Júlia Payola es van proclamar campions en les categories masculina i femenina respectivament.

La tenista del RCT Barcelona-1899 i cap de sèrie 1, Júlia Payola, es va proclamar Campiona de Catalunya Infantil, Trofeu Manuel Alonso, competició que es va celebrar a les pistes de l’Accentenis Cornellà i que és classificatòria pel Campionat d’Espanya de la categoria.

Payola es va enfrontar a la final a Esther López del CT Sabadell imposant-se per 6/1 i 6/0 i a semifinals a Rebeka Masarova del CT Barcino amb un resultat similar, 6/2 i 6/0. En el quadre de dobles Alba Conejero i Laia Conejero del Club Esportiu Laietà van guanyar la parella integrada per la seva companya de club, Claudia Hoste i Gemma Garcia per un 6/1 i 6/2.

La prova masculina va proclamar Eduard Güell com a campió després d’enfrontar-se a la final al seu company del CT de la Salut, David Català i aconseguir la victòria per un rotund 6/0, 6/2. Pel que fa a la prova de dobles masculins la parella del CT de la Salut integrada per Jan Pallares i Pol Amorós van aconseguir el triomf de campions al guanyar per 7/6(6) i 6/4 a la parella composta pel jugador del CT Barcino, Ignasi de Rueda i el del RCT Barcelona 1899, Albert Roglan.

El triomf en el doble mixta va ser per Alba Cortina, CT La Salut  i David Català, CT de la Salut després de guanyar a la final a Marina Bassols, RCT Barcelona 1899 i Albert Roglan, RCT Barcelona 1899 per 7/5 i 6/3.

Marçal Fontanals - FCT / Foto: FCT

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
210

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix