Es complica l’ascens per al CB Prat que torna a perdre (64-52)

El proper partit de la final de l'Adecco Argent es jugarà dimecres a la pista baixllobregatina.

CB Prat-Aguas de Sousa Ourense (0-2). L’equip de Carles Durán va encaixar la segona derrota consecutiva a Ourense i es troba en una situació molt compromesa per assolir l’ascens a l’Adecco Or. El conjunt gallec necessita una victòria –té tres oportunitats- per guanyar la final de l’Adecco Argent i pujar de categoria. Ahir , els pratencs van deixar escapar les seves opcions d’empatar la final en el segon quart després d’uns primers deu minuts molt bons. Els parcials del partit van ser: 14-18, 20-6, 12-13 i 18-15. Albert Ventura (14 punts) i Marco Todorovic (13) van ser els màxims anotadors pratencs. El tercer partit es jugarà al Prat de Llobregat el proper dimecres  (20 h).