El FC Santboià retrà un homenatge a Iván Lamuela

El Futbol Club Santboià retrà un petit homenatge en forma d’obsequi al seu jugador de categoria Promeses, Iván Lamuela, per haver arribat al seu gol número 100 defensant els colors del club. L’acte es farà a la mitja part del partit que jugarà el primer equip davant l’Amposta el proper diumenge.

Amb només sis anys, el jugador ha arribat al centenar de gols en les seves dues temporades com a jugador de futbol. Ha aconseguit marcar en 51 partits dels 55 disputats. El Santboià vol fer aquest detall tenint en compte la seva curta edat i les seves qualitats ja que domina la pilota amb les dues cames i, a més de ser golejador, destaca per les seves assistències als companys.

Marçal Fontanals  - FCS / Foto:  FCS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix