Torneig de Vòlei 4x4-Mixt a Cornellà de Llobregat

Demà tindrà lloc el torneig Ciutat de Cornellà de voleibol 4x4-Mixt en el Pavelló Poliesportiu Sant Ildefons. Un torneig de caire popular obert a tothom qui vulgui participar-hi. La competició serà en format 4x4-Mixt, és a dir, hi haurà d'haver alhora a pista per cada equip representants de tots dos gèneres, i els equips poden estar formats per entre 4 i 6 components que es poden canviar entre ells entre punt i punt d'un partit il·limitadament, sempre d'acord amb la restricció anterior.

Es confeccionaran dues categories, sènior i Júnior. Per poder inscriure un equip de la categoria Júnior, tots els seus components han d'haver nascut entre els anys 1993 i 1999 (ambdós inclosos) i, en cas contrari, l'equip s'haurà d'inscriure la categoria Sènior.

Marçal Fontanals  - FCV / Foto:  FCV

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix