Can Torelló va acollir un curs de beisbol i softbol

Es va celebrar el Curs de Beisbol i Softbol per a Professors d’EF i Mestres a les Instal·lacions Esportives de Can Torellóde Gavà. El Consell Esportiu del Baix Llobregat, màxim impulsor d’aquestes formacions, va comptar amb la col·laboració de la FCBS per poder atendre als 39 professors vinguts de totes les localitats de la zona i que es van dividir en dos torns el de matí que va comptar amb vint-i-nou alumnes i el de tarda amb deu. La formació va anar a càrrec de Àlex Giménez (Col·laborador en Formació per la FCBS), Irene Fernández (Col·laboradora del Pla de l’Esport a l’Escola de la Generalitat) i Jordi Vallès, Director Tècnic de la FCBS.

El programa de més de quatre hores va servir a tots/es per familiaritzar-se amb una instal·lació de beisbol i softbol, amb el material que podran obtenir per als seus alumnes a travès de la FCBS i de jocs que els serviran per ensenyar als seus alumnes.

Finalment, van poder fer un partit entre ells mateixos i així aclarir dubtes sobre el desenvolupament natural del joc. En aquests partits el nivell va ser molt alt i tothom va poder passar una bona estona amb companys de professió.

Marçal Fontanals - FCBS  / Foto:  FCBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
320

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix