La Portals 2017 ja espera 1.500 ciclistes

El Club Esportiu La Taca homenatjarà en l'edició d'enguany Joaquim ‘Purito’ Rodríguez

Tot a punt per a la celebració de La Portals 2017. Un esdeveniment, organitzat pel CE La Taca, que és una referència en el món del BTT a Catalunya, ja que aplega esportistes d’elit, popular i famílies. L’edició d’enguany se celebrarà aquest cap de setmana de l’1 i 2 d’abril. Una activitat esportiva que congregarà més de 5.000 persones entre participants, famílies, voluntaris, col·laboradors, etc.

L’1 d’abril està prevista l’organització de La Portals Solidària. Una pedalada pels més joves i per tots i tots aquells i aquelles que vulguin estar presents en La Portals però que no vulguin l’exigència de La Portals Btt. El recorregut tindrà una distància d’uns dotze quilòmetres. A més tindrà un vessant solidari, ja que es destinarà un euro de la inscripció a ASDENT.

26246601180 35fb64339f z

El 2 d’abril se celebrarà la vuitena edició de La Portals BTT amb un recorregut espectacular de 60 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.300 metres que transcorrerà per pistes i camins en un 90% i per asfalt en un 10%, passant pels quatre portals d’entrada (Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat) i també Castellbell i el Vilar i Esparreguera.

Homenatge

El ciclista català Joaquim ‘Purito’ Rodríguez, que recentment va anunciar la seva retirada definitiva com a corredor professional després de disset temporades, ha accedit a la petició del Club Esportiu Lataca i serà homenatjat a La Portals 2017 el dia 2 d’abril. ‘Purito’ Rodriguez compta amb grans victòries en el seu palmarès de les que destaquen tres vegades millor corredor del món de la classificació UCI WorldTour, pòdium al Giro, Tour i Vuelta, guanyador dues edicions de la Volta a Catalunya, Volta al Pais Basc, Giro de Lombardia, medalla d’argent al Campionat del Món a Florència... A més també participaran els habituals exprofessionals Àngel Edo, Marta Vilajosana, Marino Lejarreta, Israel Nuñez, Pepe Recio, Melcior Mauri, Jaume Vilamajó, Celestino Prieto, entre altres.

fotojoaquimipepenoticiaweb

Redacció / Fotos: AF Collbató-CE La Taca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix